x
Alfemo-Mobila ajuta la decorarea platoului emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cu masuta de cafea si fotolii

Alfemo-Mobila ajuta la decorarea platoului emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cu masuta de cafea si fotolii

Cine nu îi cunoaște pe Răzvan Simion și Dani Oțil?  Acești domni veseli, dinamici și plini de viață ne încântă diminețile, încă din anul 2008 (vă vine să credeți?), cu emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” ce se difuzează la postul Antena 1.

Cuprinsul emisiunii a cunoscut în decursul vremii numeroase schimbari și o evoluție fantastică ne este prezentată acum, cu rubrici noi (pe lângă cele consacrate) precum: make-up, hairstyle, parenting, healty, educație financiară și nu în ultimul rând rubrica decorațiunilor interioare.

Ultima rubrică ”ne-a uns pe suflet”, potrivindu-se ca o mănusă domeniului în care activăm: importul și furnizarea de mobilier de calitate.  Și într-un final, am făcut noi ce-am făcut și am reușit să dăm o mână de ajutor la decorarea platoului ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cu ajutorul echipei Gavia Concept Studio (www.gaviaconcept.ro), studio de design interior, care s-a ocupat de conceptul și amenajarea platoului de filmare, am integrat cu succes mobilierul Alfemo și am reușit să creăm un colț de poveste de iarnă.

Piesele de mobilier devenite vedete la Antena 1, pe platoul ”Neatza”, sunt fotoliile din colecția Sophie și măsuța de cafea din colecția Pia.

Fotoliile sunt realizate dintr-o structură de lemn de carpen (cu inserții auri, la nivelul picioarelor), cu un burete de înaltă densitate (oferind un confort sporit) și dintr-o țesătură rezistentă la murdărire. Ce este foarte interesant la tapițeria pieselor Alfemo este că pot fi personalizate cu peste 30 de tesături, la alegere, în diferite culori.

Fotolii Alfemo in platoul Neatza cu Razvan si Dani

Măsuța Pia are un design deosebit, este realizată dintr-un schelet MDF cu picioare metalice (negre), are blat melaminat ce imita marmura neagra, iar marginea ridicată împiedică rostogolirea lucrurilor. 

De acum, Răzvan și Dani vor putea savura cafeaua de dimineață într-un plus de confort.

 

Dacă și voi vreți să beneficiați de acest confort veniți la Alfemo (showroom Pipera/Brăila) sau consultați produsele pe www.alfemo.ro

 

 

×