x
Am deschis primul showroom Alfemo din Romania

Am deschis primul showroom Alfemo din Romania

Am deschis primul showroom Alfemo din Romania

In noiembrie 2018 am deschis primul showroom ALFEMO din Romania. Alfemo este unul dintre cei mai apreciati producatori de mobila din Turcia.
Cu piese de mobilier ready-made si accesorii disponibile intr-o gama variata de culori, dimensiuni si stiluri de design pentru dormitor, living si dining room, Alfemo este a doua companie ca dimensiune si cifra de afaceri din Turcia, in acest sector. Produsele branduli Alfemo ajung la consumatori prin cei 150 de dealeri Alfemo si 31 de magazine de concept si 105 puncte de vanzare, raspandite in mai mult de 60 de tari, de pe 5 continente.

„Localizat pe Bulevardul Pipera 134 pe o suprafata de 1,500 mp, showroom-ul din Bucuresti este distribuit pe 3 etaje, amenajat intr-un stil inedit, modern si original, ce respecta in totalitate conceptul international Alfemo. Valoarea investitiei este de aproximativ 500.000 euro”, a declarat Oana Tomaselli, Director General Alfemo Romania.

Detinator al premiilor World Quality Award, European Quality Award si World’s Leading Brand Award, Alfemo stabileste tendinte la nivel global prin colectii de mobilier moderne, modulare, realizate din material de ultima generatie, dar si prin serviciile inedite de customer care. In showroom se gasesc colectii pentru dormitor, living sau dining room si pentru camera copiilor, rezistente la 10 cicluri de montaj-demontaj.

,,Acest pas, deschiderea francizei ALFEMO, a venit ca o decizie naturala pentru dezvoltarea, promovarea si consolidarea brandului in Romania pentru intreaga gama de produse. Pana la sfarsitul anului vom deschide si primul magazin online Alfemo,”, a declarat Oana Tomaselli, Director General Alfemo Romania.

Inaugurarea showroom-ului din Bucuresti face parte din planul de deschidere a peste 100 de magazine proprii Alfemo pana in 2023, si de a dezvolta o retea de magazine in cele mai mari orase din tara, prin programe de franciza.

×