I. Organizator

I.1 Organizatorul campaniei publicitare este Kids Room Decoration SRL, Sediu social: str. G-ral androcle Fotino, nr. 9, Brăila, Punct de lucru: Bulevardul Pipera-Tunari, Nr.134, (Voluntari) București, Jud. Ilfov, CUI: RO35930260, Nr. Reg. Com.: J9/233/2016

 

II. Durata campaniei publicitare

II.1 Campania publicitara “Birou Cadou la achizitionarea unui dormitor complet pentru copil” va avea loc in perioada 20 septembrie – 31 octombrie 2020.

II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata in magazinul fizic Alfemo din Romania si site-ul ALFEMO.ro

 

III. Drept de participare

III.1. Campania “Birou Cadou la achizitionarea unui dormitor complet pentru copil” este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data campaniei publicitare. Dormitor complet se refera la mobilierul din camera destinata copilului / copiilor si contine minim 4 piese: pat, dulap, noptiera si la alegere intre comoda si biblioteca.

III.2.Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografiile si materialele filmate postate de participantii la campanie. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara, in sarcina Organizatorului.

 

IV. Descrierea Premiilor Acordate

Între 20 septembrie – 31 octombrie 2020 clientii pot primi un birou pentru copii doar la achizitionarea mobilierului destinat unui dormitor complet pentru copil,  pentru cumparaturile efectuate pe site sau in magazinul ALFEMO (alfemo.ro). Reducerea se acordă doar articolelor care nu se află în promoție. Reducerea nu este valabilă pentru articolele deja reduse.

 

V. Taxe si impozite

Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a organizatorului. În cazul in care valoarea premiilor impune, Organizatorul va vira la bugetul de stat impozitul aferent premiului, conform prevederilor legale in vigoare.

 

VI. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

VI.1. Participarea la campania ”“Birou Cadou la achizitionarea unui dormitor complet pentru copil”  între 20 septembrie – 31 octombrie 2020. implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

VI.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a  Kids Room Decoration SRL, Sediu social: str. G-ral androcle Fotino, nr. 9, Brăila, Punct de lucru: Bulevardul Pipera-Tunari, Nr.134, (Voluntari) București, Jud. Ilfov, CUI: RO35930260, Nr. Reg. Com.: J9/233/2016, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

VI.3. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata  Kids Room Decoration SRL  , societate romana, cu sediul in  Sediu social: str. G-ral androcle Fotino, nr. 9, Brăila, Punct de lucru: Bulevardul Pipera-Tunari, Nr.134, (Voluntari) București

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

VII. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături în perioada 20 eptembrie  – 31 octombrie 2020. in magazinul si siteul ALFEMO (alfemo.ro) pot primi 10% discount la articolele care nu se află în promoție. Reducerea se acordă doar articolelor care nu se află în promoție.

LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.alfemo.ro/birou-cadou , iar regulamentul poate fi consultat aici.

 

VIII. Acordarea premiilor

VIII.1.Clienții vor primi biroul intre 20 septembrie  si 31 octombrie 2020.

 

IX. Dispozitii finale

IX.1. Prin participarea la campania “Birou Cadou la achizitionarea unui dormitor complet pentru copil” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

IX.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la  Bulevardul Pipera-Tunari, Nr.134, (Voluntari)   , Kids Room Decoration SRL , se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Kids Room Decoration SRL ,si de la partenerii sai cu grija selectati.

IX.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

IX.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.alfemo.ro.

Leave a Comment!