x
Ce culori de toamnă alegem în 2021, când vine vorba de design interior?

Ce culori de toamnă alegem în 2021, când vine vorba de design interior?

Căminul tău are nevoie de o schimbare de sezon, în culori de toamnă, perfecte pentru 2021? Descoperă în articolul de mai jos ultimele trend-uri, inspirați de alegerile institutului Pantone și de prezentările de modă de la New York, Paris și Londra.

Știm că toamna poate fi un anotimp melancolic, nostalgic, dar în același este un anotimp blând, calm, purificator. Inspiră-te din contrastele sezonului, îmbină culorile și oferă acel look tomnatic inedit, noii tale locuințe!

 

Culorile pământii – clasice, dar complexe

Nu puteau să lipsească din această listă nuanțele pământii. Ocrul – „un portocaliu pământiu care transcende anotimpurile”, cum este descris de Institutul Pantone, este o opțiune ideală sezonul acesta. Nu trebuie neglijat portocaliul, simbolul toamnei, culoarea care te duce imediat cu gândul la arămiul frunzelor. De asemenea nuanțele calde maro, precum bronzul, maroul brun sau tabac sunt alegeri clasice, dar întotdeauna potrivite toamna.

Colecția Garneth Antracit oferă liniștea culorilor de toamnă în căminul tău!

Verdele – culoarea liniștii și a naturii

E normal să vrem să ne întoarcem în natură, să ne reconectăm cu liniștea și serenitatea ei. În timp ce afară frunzele, florile și copacii se veștezesc, în casa ta natura abia înflorește! Paleta nuanțelor de verde este nelimitată – malachit, verde mentă, oliv, smarald, kaki, imperial și multe altele. Redecorează-ți casa în verde, alege cât mai multe plante, optează pentru un decor ce inspiră viață!

Alege canapelele Baltimore și însuflețește casa ta, toamna!

Galben și violet – contrastul ideal

Culorile complementare precum galbenul și violetul întotdeauna oferă un aer îndrăzneț, dramatic. Iar nuanțele citrice sunt echilibrul perfect al violetului. Caută nuanțe apropiate ale galbenului pentru mai multe opțiuni care să scoată în evidență intensitatea violetului.

Așadar, cu ce complementezi mobila din living-ul tău? Ce zici de canapeaua Cley?

Albastru marin – sunetul valurilor la tine acasă

Albastrul marin este culoarea purtată de către ofițerii din Marina Regală Britanică. Nu e de mirare, așadar, că nuanța oferă casei tale un aspect regal și impunător. Retrăiește momentele petrecute vara, pe țărmul mării, la tine acasă. Îl poți folosi în combinații vibrante, precum un roz pal, galben auriu sau mov lavandă.

Decorează-ți living-ul în albastru marin! Combină culorile cu ajutorul unui mobilier simplu precum colecția Garneth Alb și oferă căminul tău un look modern în cele mai populare culori de toamnă ale anului 2021.

Te-ai decis, așadar, cum va arăta casa ta toamna aceasta? Care este culoarea ta preferată din acest sezon?

Te invităm în showroom-urile Alfemo din Brăila și București, pentru a discuta mai multe despre varianta finală. Nu uita! Canapelele, mobilierul și fotoliile Alfemo pot fi personalizate, la cerere, în culorile tale preferate. Ai și 10% reducere la toate produsele!

Decorează-ți living-ul în albastru marin! Pune culoare cu canapelele Olivia, oferă căminul tău un look modern în cele mai populare culori de toamnă ale anului 2021.

Te-ai decis, așadar, cum va arăta casa ta toamna aceasta? Care este culoarea ta preferată din acest sezon?

Te invităm în showroom-urile Alfemo din Brăila și București, pentru a discuta mai multe despre varianta finală. Nu uita! Toate canapelele și fotoliile Alfemo pot fi personalizate, la cerere, în culorile tale preferate. Ai și 10% reducere la toate produsele!

×