x
Cum alegi mobilierul potrivit pentru camera copilului tau

Cum alegi mobilierul potrivit pentru camera copilului tau

Timpul zboara fara sa-ti dai seama, copilul tau creste si nevoile sale se schimba cu rapiditate de la an la an. Daca esti pus in situatia de a redecora camera celui mic, fie pentru ca a crescut, iar dimensiunile mobilierului nu-i mai sunt potrivite, fie pentru ca nevoile sale sunt diferite (spre exemplu, a inceput scoala si are nevoie de un birou si de spatiu de depozitare pentru carti si caiete), exista cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, pentru a te asigura ca faci o alegere de durata potrivita cu personalitatea si necesitatile copilului tau..


1. Compartimentarea
Alege un dormitor cu o compartimentare cat mai avantajoasa, care sa utilizeze in mod inteligent spatiul disponibil din camera copilului. Spatiile de depozitare sunt si ele deosebit de importante. Pe masura ce creste, el va avea nevoie de locuri speciale pentru materialele scolare, jucarii si obiecte personale. Ai grija, totusi, sa nu-i incarci camera cu dulapuri si sertare, pentru a nu crea o atmosfera inghesuita. Incearca sa pastrezi, pe cat posibil, un spatiu aerisit, pentru a-l face sa se simta in largul lui in propria camera. Acest lucru va avea efecte pozitive asupra starii lui si, implicit, asupra rezultatelor sale la scoala.

2. Siguranta
Atunci cand vine vorba de mobila pentru copii, siguranta trebuie sa fie pe primul loc. Fiind predispusi sa se raneasca cu usurinta, din cauza neatentiei, alegerea unui mobilier sigur, cu colturi rounjite, fara manere dure sau ascutite, ii poate proteja pe cei mici de incidente neplacute. Mobilierul Alfemo este creat conform standardelor europene si se supune tuturor conditiilor si cerintelor de siguranta, fiind certificat la cel mai inalt nivel.

3. Designul
Pe langa aspectele legate de utilitate si siguranta, componenta estetica este cea care influenteaza alegerea mobilierului in cea mai mare proportie. Si pentru ca orice copil are propriile preferinte, isi doreste ca spatiul sau personal sa il reprezinte in totalitate. Ofera-i ocazia sa-si aleaga un dormitor pe placul lui, in care sa se odihneasca, sa invete si sa se joace, in cel mai benefic mod cu putinta. Toate modelele de dormitoare pentru copii din gama noastra au un design modern, asigurand o armonie cromatica si spatiala, pentru a satisface nevoile tuturor copiilor si adolescentilor.
Standardele inalte de calitate ale produselor noastre, certificatul european pentru siguranta si varietatea de piese de mobilier pe care o punem la dispozitie reprezinta garantia ca oferim solutia ideala oricarei nevoi, indiferent de complexitate. Te asteptam in showroom!

×