Alfemo in romania

Totul trebuie sa fie in armonie, de la mobila, pana la dormitoare personalizate in intregime. Noi asa gandim atunci cand vine vorba de spatiul clientilor nostri.

Despre noi

Echipa ALFEMO Romania, membra a grupului ALFEMO Worldwide, face parte din familia unuia din cele mai cunoscute branduri de mobila din lume, mereu in topul preferintelor clientilor prin intermediul celor peste 200 de magazine din Turcia si peste 50 de magazine de peste hotare.

ALFEMO – cea mai mare companie de stat din Turcia din industria mobilei, si-a inceput activitatea acum peste 20 de ani producand fotolii si canapele. Solutiile practice imbinate perfect cu asteptarile din ce in ce mai mari in ceea ce tine de design si rezistenta, ale beneficiarilor finali, ne-au impus sa apelam la cele mai exclusiviste solutii si sa dezvoltam mereu gama de produse comercializate. Astfel, a aparut primul birou de proiectare al companiei ALFEMO din Italia, locul unde si astazi sunt create colectii de mobilier, care sa se alinieze noilor tendinte, in ceea ce tine de ambientarea locuintelor.

Odata cu deschiderea primului Showroom in Bucuresti si dezvoltarea unei retele nationale de parteneri, ne-am propus sa devenim lideri in furnizarea elementelor de decor si mobilier pentru orice tip de camera. In urma experientelor noastre, ne-am dat seama ca, pe langa design si functionalitate, exista o nevoie mult mai profunda de certificare si siguranta a materialelor din care este confectionata mobila pentru fiecare dormitor. E vorba de standarde de calitate pentru protectia si sanatatea noastra si a copiilor nostri.

Intentia ALFEMO nu este sa comercializeze articole de mobilier ci mult mai mult. Ne dorim sa le oferim clientilor nostrii cele mai practice solutii de ambientare intr-o zona de cost cat mai accesibila. Ne dorim experiente comerciale oneste, termene de livrare respectate si o calitate a vanzarii superioara, similara cu cea a produselor. Punem pe primul loc respectul fata de clientii nostrii, iar recomandarile acestora sunt raspunsul pe care ni-l dorim.

Ne adresam exlusiv clientilor care isi doresc sa isi faca din casă – acasă, acelor beneficiari care aleg solutiile oferite de catre designeri sau de catre arhitecti, care inteleg ca bunul gust are un pret care merita platit, oriunde ar fi acestia.

Livram in toata Romania mobila de dining, living, bedroom, accesorii, fotolii, mobilier camera tineret, mobila camera bebe si copii. Totul functioneaza conform celor mai noi si moderne tehnologii, raportul calitate-pret fiind excelent.

Mobila ALFEMO aduce inovatia la tine acasa!