Produsele vandute de ALFEMO beneficiaza de condiţii de garanţie conforme cu legislatia in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. In situatia defectarii unui produs aflat in perioada de garantie, cumparatorul trebuie sa se prezinte cu produsul defect insotit de certificatul de garantie emis de producator.

Toate articolele de mobila acopera 2 ani de service gratuit si 10 ani pentru piesele de schimb. Cu sistemele de coduri de bare si autocolantul de pe fiecare produs se poate analiza fiecare etapa a productiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele aflate in cel puţin una din urmatoarele situatii:

Au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode proprii sau cu substante neadecvate. Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la soare sau o alta sursa puternica de caldura sau in urma contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, curatarea cu substante neadecvate.

Condiţiile de garantie au ca scop repararea sau inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constata o lipsa de conformitate, un defect de fabricatie sau de material si daca acest produs a fost folosit in mod obisnuit si in conditii normale, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat.

Solutionarea solicitarilor in baza garantiei poate dura pana la 45 zile. Acest termen poate fi influentat de diponibilitatea in stoc a produslui si termenul de livrarea pentru piesele de schimb de la furnizor.

Toate reclamatiile se fac in scris la adresa de mail: contact@alfemo.ro, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Sanatate si siguranta

Toate articolele de mobilier sunt certificate la nivel mondial GS şi TUV, conform normelor de cea mai înalta calitate. Aceste certificari garanteaza siguranta produselor si a marcii de calitate veritabila. Mai mult decat atat, fiecare articol de mobilier de camera pentru copii este sigur, fiind certificat EO, iar in Turcia, acreditarea fiind data de catre Sweden TSE. Siguranta pentru bebelusi si copii este prioritatea noastra!

Mobila, fie ca vorbim despre camerele pentru adulti, fie ca vorbim despre dormitoarele pentru copii sunt aliniate celor mai noi trenduri din intreaga lume. Fiecare camera pentru copii prezinta o joaca de culori, texturi, forme, modele, desene si idei functionale.