ALFEMO livrează comenzile lansate pe site până la domiciliul clienților nostrii, prin intermediul firmelor de curierat rapid X Curier, Urgent Cargus sau folosind mijloacele de transport ale companiei în toată țara, însă responsabilitatea de la autovehicul până în casă revine clientului sau poate fi administrată de către Alfemo dacă se stabiliște în prealabil telefonic. Produsele se mai pot ridica si din depozitele noastre din Bucuresti sau Braila daca acest aspect este mentionat la momentul lansarii comenzii.

În functie de disponibilitatea produselor, termenele de livrare pot fi următoarele:

Produsul din stoc se livreaza in 48 de ore, dupa confirmarea comenzii prin curier rapid;

Produsul din precomanda se livreaza in 30-45 zile lucratoare;

Clientul va fi informat despre durata estimativă de livrare, la acceptarea comenzii de către ALFEMO şi de asemenea, va fi înştiinţat de stadiul executării comenzii pe parcursul derulării acesteia precum şi de un posibil eveniment neprevăzut, care ar putea duce la întârzierea sau anularea comenzii.

ALFEMO va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare necesare. De asemenea produsele de mobilier vor fi asigurate pe toata perioada transportului.

 

CUM PLATESC

Pentru achizitionarea produselor de pe acest site, clientul poate alege una dintre urmatoarele modalitati de plata, cu respectarea termenilor si conditiilor/precizarilor stipulate in acest document:

· Ramburs, in numerar la receptionarea coletului de la curier la valori sub 1000 Ron;

· Livrarea produselor se tarifeaza cu pretul de 1 leu / kg;

· Pentru comenzi mai mari de 1000 Ron si piese mobilier plata se efectueaza 50% avans (OP sau virament bancar) si 50% ramburs la curier;

· Virament bancar in contul indicat de catre ALFEMO, prin ordin de plata, pe baza comenzii plasate online; plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme pe care clientul o primeste dupa trimiterea comenzii;

· Online prin card bancar, prin serviciul de plata online securizat.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca KIDS ROOM DECORATION.

Pentru tranzactiile online se foloseste serviciile Plationline.ro. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

· Poti plati fara grija cu cardul in rate fara dobanda.

Platile online se pot face cu majoritatea cardurilor bancare (Visa, Mastercard). Acest sistem iti garanteaza ca plata online se face in conditii de maxima siguranta, iar website-ul de pe care cumperi este de asemenea, sigur.